Friday, 7 June 2013

Pakai mask korea

Hahahahahhahaha pelik muka bini paeiz ni.awek korea lerww :3 rasa nk makan je mask ni perisa strawbewyyyy hahaha

Thursday, 6 June 2013

Selamat pagi Korea !

selamat pagi :) salam sejahtera :3 hihi.Korea awal sejam dari Malaysia . So faiz tak bangun lagi :) hihihi esok hari terakhir dkt sini :) so harini kena beli hadiah untuk semuaa ! Hahaha . Malam tadi makan dkt Indian Halal Restaurant ! Mmang sedap ! Yummy yummy ! Hihihi by the way , rindu sangat sangat dgn faiz and maa friends ! 
Morning picture ! 


Saya di Korea !

Haii awak awak semua ! Saya selamat sampai di korea pada 31 mei 2013 :) mula mula memang lah rasa bosan tapi bila ingatkan balik apa yg jadi semua rasa seronok :') saya di korea selama 8 hari ! Maigadd lamanya.hahahhah.

Hahahah weird ! Otw to the big books
Buku buku yg dibuat oleh sasterawan negara korea ! orang tu dilahirkan kat sini :) 
One of korean kid ! She is soo cute ! 
I'm in Nami Island ! Nami Island ni besar gila gila ! Nasib baik aku tk jalam smpai belakang belakang.wheww ! 
Dekat nami island ada tempat buat teddy.bukan buat just lukis and warnakan teddy tu.dan inilah hasil yg aku buat.buruk nk mampuih.hahahha 
Ya allah lawaa gila bunga rose dkt sini ! Semuanya freshhh and wangi ! Smpai sakit hidung aku :3 hahaha
Hhahhahaha kat Korea memang banyak macam ni.kat tengah tengah bandar pun ada macam ni budak budak mndi.seronok tengok diorang mandi.
Ni dekat expo apa ntah nama dia.budak budak main wishing well :3 hahahaha
See this awesome ice cream ! TURKISH ICE CREAM.sangatlah sedap ! Hahhahah boleh gemuk aku :3
Ada satu jmbatan ni setiap malam pukul 8 ke 9 dia akan keluar air warna warni ! Lawaaaa maigaddddd.hope one day boleh pegi dgn faiz ! Hihi
I don't know what is this tapi panjang gila.lebih kurang uptown but ni bawah tanah.wheww banyak brang perhiasan je 
With baby aliya arissa ! Dia comel gilaa ! Hahahha kadang kadang ada happy hour ! Memang dia gelak memanjang.hahaha.
 honey naan with prawn curry ! Sedap gila gila gila ! Curry dia lain macam ! Hahahahah ohsemmmm Ni guard dkt palace dia ! Hihi takut aku nk amik gmbar dgn dia.maklumlah memang fobia dgn benda benda mcm ni . Hahahha Windmill ! Hihihi me so cute.hahahhaha
Main dalam sungai.sejuk gila air dia ! Dah lah banyak lumut! Nak jatuh aku -___- hahahahha 

















Saturday, 30 March 2013

today ?

TODAY ? HAPPY.

i'm so stupido.

Why i am so stupid -.- aku boleh pulak terlupa nak delete gmbar tu dekat lappy kakyang.like OHHMYY.dah lah nama gmbar tu......like seriously , aku rasaaakan aku dah delete 4 gmbar tu.weirdd.tapi diorang okayy jee.angah abang semua tengok.tkda apaa punn.yg aku ni pun beball.tk delete gmbar tu.bila unlock je lappy kakyang terus keluar gmbar tu.i was like 'oh myy goshh' tapi..tkpelah.gmbar tu bukan apa pun.okay byee nak tidur :))

Saturday, 9 March 2013

A person

Every human being in this world has their own personality.i am a lonely girl.someone said that 'sometimes the person who tries to make everyone happy is the most lonely person'.those late night cry where i just let it all out .when in the morning, I will start my day with a smile.i have a good nice preeetyyyyyy smileee :)) be as happy as possible in front of everyone :) if you are a lonely ,do not worry. just put your smile on your face and go on living :) someday someone in this world will come to you and light up your world and you're not feel alone anymore.

Saturday, 2 March 2013

you :')

mine <3
sayang , goodnight :') harini hari yg teruk untuk bie kan ? i'm sorry :'/ for all the things i have done and said to you ,i hope you forgive me babe cause that wasn't what i mean to do to you.i love you :') baby harap malam ni bie baca ni :') goodnight honeyy , i love you soo much . sweetdreamss babyboooo :* tidur elok elok kay :') ingat baby before tidur :') baby dah tkda cara lain nak contact bie :'( i hope you read this.baby faham kalau bie nak tinggalkan baby :'( banyak sangat baby buat bie sakit hati :'( baby minta maaf sayang . all i need just you.esok baby pegi kl.baby akan jaga diri :') selamat malam wahai Muhd Faiz Izzuddin :') baby tak sihat.demam panas.maaf sayang sebab tk dpt wish , call , text , mention , dm , tk dpt berada disisi sayang :'( bye :'/

Thursday, 14 February 2013

takdaaaaaaaaaaa MOOD k .

kalau aku bagitau kau aku tkda mood nanti apa pulaj kau cakap :/ tpi...hmm . rasa nak menangis pun ada . kbye

Saturday, 9 February 2013

Today storyy

Haiii , kita baru balik dari PULAU BESAR.hihi . Takda lah baru balik , petang tadi :) Hihi . Lepastu pegi SHOPPING ! Wuwuwuwuwuwuwwuwu . Dpt seluar MNG satu dgn baju 3 :) hee <3 sangatt happy ! Tapii hati masih tak tenang selagi faiz tk call :/ tk text :/ tk reply tweet :( hmm , goodnight Faiz :') good night world .

Sakit

Allah je yg tahu macam mana aku sakit sekarang :'(

Nightnight

Sayang , baby minta maaf apa yg baby dah buat dekat sayang harini.baby sayangkan biy , tolong jangan tinggalkan baby :'( sayang , where are you now ? Sayang nak revenge apa yg baby dah buat dekat sayang harini ? Bahy terima :') baby setia tunggu biy malam ni , esok , lusa , sampai bila bila . Baby minta maaf sayang . Baby minta maaf sangat sangat . Baby takda niat nk buat sayang macam ni .baby tknak pun semua ni :'( baby tengah demam :'/ risau sangat pasal biy tadi :'( esok klau baby hilang , tolong jgn cari baby . Here i wish you :') goodnight ayang , baby selalu ada dalam hati sayang . Walau jauh mana pun kita terpisah :') sleep tight honey :) i love you :') onlyy you . Takda org lain dlm hati baby :') hanya ada muhd faiz izzuddin mohd jamil :') saya sayang awak sepenuh hati saya , setiap saat smpai nafas terakhir saya . Saya takkan pernah jemu cintakan awak :') basuh kaki before tidur kay sayang . I love you sweetheart :')

Kenapaa ni !

Kenapaa dgn ak ni ? Kenapa mesti menangis ? Tolong lah stop ! Kenaaaaaaaapaaa ni ?!! :'( okay better tidur awal :') esok nk rest one day .

Siapa yg berubah ?

Okay now tak tau siapa yg sebenarnya yg berubah :'( dia dah macam tak pedulikan aku lagi :'( atau aku yg berubah ? :'( air mata aku macam nak mengalir je :'( pasal harini baby minta maaf sangat sangat . Memang salah baby . Baby yg berubah.baby tak layan biy.baby tak dpt happykan biy langsung harini.hati baby cakap 'jauhkan diri dari faiz' :'( kenapaaa dgn hati baby ni ?! Ya allah baby sayangkan biy :'( baby tak sanggup kehilangan biy , tapi...ntah lah . Baby pun tak tau nak cakap apa lagi :'( baby redha je apa yg berkaku . Baby terima kalau biy maki baby , marah baby , benci baby . Memang salah baby pun . Baby bukan perempuan yg sempurna untuk biy :'( maafkan i sayang :'/ baby perlukan masa untuk tenangkan diri baby . Boleh ? Setiap hari , setiap malam , baby mengalirkan air mata :'( tak tau kenapa . Baby rasa biy dah berubah . Baby dah penat . Baby nak happy dgn biy . Baby nak bagi kebahagian dekat biy .lagi beberapa hari naj anniversary kan sayang ? Happy Anniversary :') baby tak tau nak bgi apa :'( risauuu sangat :'( sayang , mana sayang pergi ? Sayang merajuk dgn baby ke ? :'(baby minta maaf sayang. Baby tak hrp sayang baca . Baby taknak sayang baca . Sayang , tau tak , hari hari baby berdoa dekat Allah supaya bagi kebahagiaan dekat kita . Mungkin ada hikmah semua ni jadi . Hubungan kita semakin hari semakin jauh , semakin tak happy.baby yg buat semua ni jadi teruk . Maafkan baby sebab tak bagi biy kebahagiaan yg sepatutnya biy dpt :'( biy berhak dpt perempuan yg lebih baik dari baby , tapi baby tau , biy sayangkan baby :')

Wednesday, 6 February 2013

goodnight !

heyyyyyyy . goodnight awax . harini macam macam jadi :/ dah lah sakit perut kepastu faiz cakap 'so?' perghhh . terus menangis kat time tuu jugak . hmm , dah lah . i nak wish ni , bye sayangg , i love yooouu soo much . even biy macam nak taknak je layan baby kadang kadang . macam sekarang . baby tk tau biy kat mana sekarang :( hmm . sleep tight mybabyboo . basuh kaki before tidurrr tau . baby dah mengantuk dah ni :( sorry tk dpt nak tunggu biy . hmm . penat sangat . tadi tk makan . hmm . byee :*

Sunday, 3 February 2013

night baby


sayangg , goodnight tauu . hee <3 sayang , you the only one i need :'( pleasee , baby merayu , tolong jngn tinggalkan baby :( sorry kalau nanti baby tertidur :3 hikhik . biy dh biasa kan dgn perangai baby ? hee . sayang , i miss you soo much , baby minta maaf pasal tweet kaum adam tu :/ baby just nak biy berubah :') berubah jadi lebih baik . baby tknak biy smoke . sayang , bukan dgn cara smoking biy nak hilangkan stress . tk semestinya . biy boleh cari baby :') boleh call baby anytime . just tell me kalau biy ada problem . if problem tu dgn baby , bagitau je kay sayang , terus terang je . baby try untuk ubah kesalahan baby :') tau . please . stop smoking . ada sebab baby suruh biy stop smoke :') sebab baby sayangkan biy , baby perlukan biy .awak , awaklah satu satunya penyeri hidup saya :') saya tk sanggup kehilangan awak :')  kalau biy rasa baby ni terlalu control biy , bagitau je . baby stop control biy . if baby dah stop control biy , baby tkkan bagitau baby pegi mana , dengan siapa , balik pukul berapa semuaa . sama jugak dgn biy , and bila benda tu dah jadi , hubungan kita jadi makin jauh . biy nak ? sayang , i miss the old of you . time first first kita kenal :') biy sweeet gila gila gila gilaa :') k baby nak wish :') i love you sayang , esok jumpa kat sekolah kay . sleep tight babyboo . basuh kaki before tidur tau . nanti awak mimpi buruk baruu awak tau ! sweetdream honeyyyy . baby seriously sayangkan biy . xoxo

sad .

ya allah kenapa aku sedih sangat ni ? :'( takut dia tinggalkan aku :'( macam macam benda aku fikir smpai aku sakit macam ni :'(

Friday, 1 February 2013

hikhikkkkk


MUHD FAIZ IZZUDDIN ;) hee <3

what ?

tau tk aku rasa macam mana ? macam aku ni tk penting . kalau aku ada ke takda ke takda effect . terasa macam diri aku ni tkda dalam hati kau . ada tu memang lah . tapi diketepikan . aku hanya mampu cakap 'tkpe lah' :) nak marah ? tkda guna . nak benci ? dendam ? tk perlu :) asalkan dia bahagia . aku pun dah happy :) dia boleh hidup tanpa aku . hidup dgn gembira :') dengan adanya adikadik angkat dia yg comel comel tu :') aku tk boleh buat dia happy . ada org lain yg boleh buat dia happy . aku dah tkda perasaan dah sekrang . happy tk , sedih tak , apa punnn tk . hubungan aku dgn dia dah tk rapat . kat sekolah tk pandang , balik pun tk sama sama . kat rumah ? harini ? hmm . apa nak jadi dgn relationship aku dgn dia ? :'/ petang tadi aku balik je teruss hug teddy yg dia bagi :') saya tk makan , tk minum , tk salin baju , tunggu awak reply ws saya :') tadi pun umi pujuk ajak pegi mitc . masa kat mitc , baby terbau perfume biy :') baby rindukan biy :') and , saya dah bertudung :') hee <3 mungkin tk sepenuhnya , tapi saya cuba :') saya cuba berubah untuk awak , saya buat semuanya sebab awak , saya ikhlas . kalau tk , tak mungkin saya pakai tudung , kalau awak nak tau , selama ni saya pegi tuition saya pakai tudung :') kalau tk percaya, awak tanya lah teacher tu .
awak , fikiran saya tertanya tanya , awak sayangkan saya ? awak hiraukan saya ? awak peduli pasal saya ? awak happy hidup dgn saya ? :'( biy :) saya sayangkan awak . you the one i need :')

Thursday, 31 January 2013

berubah ?

hai sayang , hai awak dan awak . sayang , awak dah berubah . awak sedar tak ? awak jadi makin kasar .kenapa sayang ? kenapa biy berubah ? baby dah 100% berubah . sebab  biy :') baby berubah sebab biy . tpi sekrang ? hmm . awak makin layan perempuan lain . awak tau tk saya terasa saya dipinggirkan ? lepas ni kalau awak ws , amik gmbar , text , jumpa , or apa apa dgn dia . baby just cakap 'takpe lah' . tu je . baby dah tknak everyday menangis menangis menangis menangiss je . baby tkkan marah . tkkan merajuk . tkkan give up dgn sayang . takkan ada perasaan balas dendam . tkkan control diri awak . baby still ingat lagi , biy pernah cakap kat seseorang yg baby control hidup biy :') sorry for that , baby tkda maksud pun nak control hidup biy , baby tahu , biy dah tknak semua ni lagi . kan ? baby pun pernah ada perasaan yg baby nak stop semua ni , tapi baby terlaluu sayangkan biy . bila kita clash , semua jadi tk kena . biy pernah janji yg biy nak happykan baby kan ? biy dah tepati janji biy :) thank you sayang sebab buat baby happy selama ni and baby nak minta maaf sebab sakitkan hati biy selama ni . biy dah banyak sabar dgn baby :') sebenarnya , tadi baby tk boleh pegi sekolah . tpi baby pegi jugak . sebab nak jumpa biy . nak tengok muka biy :') even kejap je . baby nak cakap yg baby tk pernah berhenti cintakan biy sejak pertama kali baby tengok muka biy :') hee <3dulu kan , biy sweet gilaa . biy pandaiiii sangat pujuk baby :') now , dah kurang . bila baby merajuk and cakap 'kbye' biy pun 'bye' . hmm . dulu biy tk macam tu pun . baby rasa macam nak lari dari rumah . lari jauh jauh . nak tenangkan fikiran baby :'( baby harap baby dpt Muhd Faiz Izzuddin yg dulu :') yg tk kasar dgn baby , yg suka buat baby ketawa all the time and tk pernah jemu . yg sweeet gila babi . mesti lepas ni biy buat tweet ' nak sangat ? pegi je lah cari yg lain' kan ? hmm . baby setia dgn biy sampai hujung nyawa baby :') tau . baby sukaa sangat tengok biy senyum :') senyuman mu menawannnn ohh ~ nahh !



TEDDYYY SIAPAAAA TUUU ? AUMMMMMMMMMMM <3 
BABY NAK SATU DUNIA TAU YG BABY HANYA CINTAKAN MUHD FAIZ IZZUDDIN BIN MOHD JAMIL SEORANG . HANYA DIA ADA DEKAT DALAM HATI BABY . HANYA DIA . 






Wednesday, 30 January 2013